Spalatorie Ecologica Slatina

Spalatorie-Curatatorie Ecologica Slatina - Dea Cleaning

Spalatorie Ecologica Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Ecologica Slatina: Spalatorie-Curatatorie Ecologica Slatina - Dea Cleaning .

Despre Noi

Spalatorie Ecologica "Dea Cleaning"

Spalatorie - Curatatorie ecologica haine/textile

Curatare uscata ecologica perne si pilote

0762.422.930

spalatorie ecologica olt

Spalatoria Curatatoria Ecologica "Dea Cleaning" din Bals este singura curatatorie ecologica din Bals si vas ta la dispozitie  cu servicii complete de spalatorie, curatatorie, dezinfectare si calcatorie, utilizand echipamente de ultima generatie si produse ecologice.

         Sistemul de curatatare umeda Electrolux Lagoon Advanced Care se bazeaza pe procesul de “ curatare umeda” destinat articolelor pretentioase, avand la baza echipamente si detergenti specifici acestui process.

spalatorie curatatorie ecologica olt

Avantajele curatarii Wet Clean

 • Nu  utilizeaza substante chimice periculoase si nici nu genereaza compusi toxici pentru mediu fiinr cea mai sigura metoda profesionala de curatare
 • Poate fi folosita pentru o varietate de materiale textile, inclusiv fibre delicate (matase, lana, casmir)
 • Hainele isi pastreaza proprietatile, culorile si textura fiind  protejate pe toata durata ciclului de spalare
 • Sunt eliminate scamele si petele nedorite
 • Hainele sunt dezinfectate corepunzator datorita deregentilor folositi, astfel ca ies din masina cu un miros parfumat si isi mentin prospetimea pe toata durata zilei
 • Procesul de curatare nu polueaza apa, aerul sau solul
 • Detergentii folositi sunt prietenosi cu pielea si mai putin agresivi fata de alte produse de curatare

         In cazul sistemului de curatare umeda Electrolux lagoon Advanced Care, apa este utilizata ca solvent natural, curatand eficient  TOATE tipurile de materiale textile prin:

 • Actiune mecanica delicata, imitand spalarea manuală
 • Programe speciale de curatare umeda

        Utilizand apa ca element natural de baza al sistemului, Electrolux lagoon Advanced Care curata TOATE articolele de îmbrăcăminte. Este unicul sistem de curatare umeda care poate procesa (spalat, uscat si finisat) articolele delicate in mai putin de o ora.

Majoritatea unităților de curățare uscată (dry cleaning) folosesc percloretilenă (PERC) pe post de solvent în procesul de curățare chimică. PERC este un compus organic sintetic și volatil (VOC), care prezintă un risc pentru sănătatea oamenilor și pentru mediu. Contactul minim cu PERC poate cauza amețeală, dureri de cap, stări de somnolență, greață, precum și iritații respiratorii și ale pielii. PERC poate pătrunde în organism prin contaminarea apei potabile, expunere la nivelul pielii, sau, cel mai frecvent, prin inhalare. Acest fapt reprezintă un pericol pentru sănătate și mediu nu doar în cazul lucrătorilor din activitatea de curăţare chimică, ci și în cazul clienților care duc acasă îmbrăcăminte îmbibată cu PERC. Agenția de protecție a mediului din SUA (EPA) a constatat faptul că îmbrăcămintea curățată chimic cu PERC poate crește nivelul acestei toxine într-o locuință, mai ales în camera în care sunt ținute hainele. Mamele care alăptează și sunt expuse la PERC, îl pot elimina în lapte, expunându-și astfel copii la risc. PERC nu este periculos doar pentru oamenii care lucrează în unitățile de curăţare chimică, sau care duc acasă îmbrăcăminte curățată chimic. PERC poate de asemenea să pătrundă în aer, apă și sol în timpul proceselor de curățare, purificare și eliminare a deșeurilor. Pe de altă parte, curățarea umedă (wet cleaning) reprezintă o metodă care folosește mașini de spălat și uscătoare controlate de calculator, detergenți și agenți de întreţinere biodegradabili, precum și diverse tipuri de echipamente pentru călcat și rearanjare, care pot fi specializate pentru diverse tipuri de fibre și materiale. Solventul în cazul curățării umede este apa. Cel mai important aspect în cazul curățării umede de succes este reprezentat de experiență și cunoașterea diverselor tipuri de materiale și metode corespunzătoare de finisare a confecțiilor de către operatori. Conform Agenției de protecție a mediului din SUA (EPA), curățarea umedă este cea mai sigură metodă profesională de curățare a confecțiilor.

curatare uscata olt

Curatarea de tip Wet Clean este curatarea umeda, foloseste apa si este alternativa ecologica pentru curatarea chimica.

        Curatarea de tip Wet Clean utilizeaza masini de spalat controlate de un computer, detergenti si balsamuri biodegradabile si termina procesul de uscare folosind uscatoare speciale sensibile la umiditate. Curatarea umeda este perfecta pentru utilizarea pe orice articol de imbracaminte, dar si matase, casmir, lana si alte materiale delicate.

        Curatarea umeda foloseste apa si nu utilizeaza substante chimice periculoase, nu genereaza deseuri daunatoare sau nu contribuie la poluare. Spre deosebire de curatarea chimica traditionala, evita utilizarea solventilor chimici, dintre care cele mai frecvente sunt tetrachloretilena (numita in mod obisnuit percloretilena sau „perc”).

Servicii

 • Spalatorie ecologica  ce utilizeaza metoda “Wet Clean”
 • Curatatorie perne si pilote din puf
 • Dezinfectare haine/textile/perne/pilote
 • Curatare haine/textile/perne/pilote
 • Calcatorie haine
 • Servicii de curatenie