Spalatorie Ecologica Buzau

Spalatorie Haine Buzau - Curatatorie Magic

Spalatorie Ecologica Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Ecologica Buzau: Spalatorie Haine Buzau - Curatatorie Magic.

Spalatorie Haine Buzau - Curatatorie Magic
0745.069.838

Program
Orar : Luni – Vineri 08:00-17:00

Despre noi
Experți în curățarea și spălarea articolelor textile, de la rochii de mireasă până la draperii, garantăm calitatea superioară a serviciilor noastre în Buzău. Transformăm orice provocare într-o haină impecabilă: costume, cămăși, lenjerii, perdele și draperii, toate tratate cu cea mai mare grijă și profesionalism.

Curățătoria Magic Buzău: soluția ta pentru curățarea impecabilă a hainelor, lenjeriilor și perdelelor, cu peste 25 de ani de experiență și livrare gratuită!
Din inima Buzăului, oferim servicii de spălătorie și curățătorie la cele mai înalte standarde, inclusiv pentru paturi, pilote și rochii de ocazie.

Serviciile noastre

Curățăm la prețuri avantajoase:
Pături groase cu orice fel de umplutura,
Pilote,
Cuverturi,
Lenjerii de pat, huse de pat,
Perdele, draperii,
Prosoape,
Perne.


Protejați-vă Gecile Împotriva Vremii SchimbătoarePentru a vă păstra gecile în cea mai bună formă, evitați să le spălați acasă. Noi vă așteptăm la @CurătătoriaMagic, unde avem mașini profesionale și experiență de peste 30 ani în domeniu.

Cu noi, gecile voastre vor fi mereu gata să vă protejeze de vremea schimbătoare! Vă așteptăm cu jachete, geci groase, scurte, trench-uri și multe alte articole vestimentareTe scăpăm de spălat și călcat!Știm cât de prețios este timpul pentru tine.

Te așteptăm la noi și te scăpăm de spălat și călcat

Cămași, costume, rochii de zi sau de ocazie, articole vestimentare, toate ies ca noi ca prin magie

Curățăm geci, jachete, geci groase, scurte, trench-uri și multe alte articole vestimentare
Spălarea gecilor la curățătorie este alegerea perfectă pentru a menține aspectul și calitatea articolelor vestimentare, în special în sezonul rece. La Curatatoria Magic , suntem dedicați să oferim servicii de curățătorie de cea mai înaltă calitate pentru gecile dvs.

Cu echipamente și produse specializate, experiența noastră și grijă pentru detalii, vă putem asigura că gecile dvs. vor fi tratate cu cea mai mare atenție.

Alegeți calitatea și protecția pentru gecile voastre, optând pentru spălarea la curățătorie. La Curătătoria Magic, suntem aici pentru a ne asigura că veți avea mereu geci curate, bine întreținute și gata să vă țină de cald în zilele reci de toamnă și iarnă!

Nu uita de jachete, geci groase, scurte, trench-uri și multe alte articole vestimentareCurățam la prețuri avanjoase lenjerii de pat, pilote, perne, cuverturi, pături, perdele, draperii.
Spălăm și curățam la prețuri avanjoase lenjerii de pat, pilote, perne, cuverturi, pături, perdele, draperii. Te ajutăm la curățenie, să ai casa mereu curată!