Spalatorie Ecologica Adjud

Spalatorie Ecologica Adjud - Lavanderia ALEROX

Spalatorie Ecologica Adjud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Ecologica Adjud: Spalatorie Ecologica Adjud - Lavanderia ALEROX.

LAVANDERIA ALEROX
Servicii de spalare - curatare haine, textile, draperii, perdele, lenjerii
Spalat - Apretat - Calcat - Curatare chimica
Spalatorie Covoare | Curatare tapiterii, perne, pilote, saltele, canapele, surfilare covoare
0766.339.463 / 0760.709.011

Despre Noi

Spalatorie-Curatatorie Lavanderia Alerox va ofera servicii de spalare/curatare/calcatorie/uscare haine de orice fel: costume, camasi, geci, jachete, haine din piele, rochii de gala, rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa, lenjerii de pat, cuverturi, paturi, plapume, pilote etc. Curatarea chimica ecologica si spalarea de haine profesional reprezinta un mod simplu de a pastra ca noi hainele preferate. Unele haine chiar prezinta indicatii clare asupra faptului ca trebuie spalate sau curatate numai de catre curatatorii specializate.

spalatorie haine tecuci

Spalare/curatare/calcatorie/uscare haine si textile 

 • costume, camasi, geci, jachete, rochii de gala
 • rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa
 • lenjerii de pat, cuverturi pat, plapume, pilote etc.
  • Curatare textile, tricotaje, haine din piele si blana
  • Curatare perne

Spalatorie profesionala de covoare Tecuci – detinem utilaje moderne in domeniul curateniei, ceea ce permite atat o spalare in profunzime, dar si o protectie a tesaturii. 

Serviciile noastre includ spalarea covoarelor, traverselor, paturilor si pilotelor.
Curatare canapele, saltele, tapiterii si fotolii.
Curatare perne si pilote din puf.
Surfilare covoare.

  

Aveti pete pe covor? Nicio problema, noi il facem sa arate ca nou! Ne sunati, va preluam covorul si-l livram, curat si parfumat.
Desprafuire, spalare, clatire, stoarcere, uscare in camera incalzita, finisare!

Ne dati un simplu telefon si aveti un covor curat, ca nou!
0766 339 463 / 0760 709 011

Procesul tehnologic pe scurt:

 • Pasul 1: colectarea covorului de la domiciliul dumneavoastra si inspectarea gradului de murdarie, pentru a alege solutii non toxice pentru protejarea fibrelor covorului dumneavoastra;
 • Pasul 2: desprafuirea covorului cu utilaje de ultima tehnologie;
 • Pasul 3: spalarea propriu-zisa a covoarelor dumneavoastra cu utilaj de ultima tehnologie continand 4 perii de curatare, fiecare fiind potrivita pentru un anumit grad de murdarie si pentru tipul fibrelor din covorul dumneavoastra;
 • Pasul 4: stoarcerea apei in proportie de 95% din covoarele dumneavoastra cu ajutorul storcatorului automat;
 • Pasul 5: intinderea covoarelor dumneavoastra in camera de uscare, aceasta avand un grad redus de umiditate;
 • Pasul 6: inspectarea covorului (in cazul in care nu suntem multumiti de gradul de curatare procesul se reia);
 • Pasul 7: aspirarea covorului si livrarea la domiciliul dumneavoastra pentru a va bucura alaturi de intreaga familie de un covor curat.

CURATARE TAPITERII - CANAPELE/FOTOLII/SCAUNE/SALTELE

spalatorie curatatorie covoare tapiterie perne tecuci

Prestam servicii de spalare - curatare saltele - canapele - fotolii la domiciliu in Tecuci, cu cea mai eficienta metoda de injectie - extractie a jetului de spuma in tesatura textila.

Curatare canapele, fotolii, scaune, saltele - inlaturam praful, petele, mirosul neplacut si eliminam acarienii printr-o metoda eficienta de spalare folosind o tehnologie avansata bazata pe injectie spuma si extractie, tehnologie cu aburi si aspiratie puternica, serviciile fiind prestate la domiciliul clientului, oriunde in Tecuci.

Uscarea rapida garantata datorita tehnologiei de curatare cu injectie spuma. Canapeaua si salteaua vor avea un timp de uscare redus, astfel te vei putea relaxa fara batai de cap.

Tehnologia noastra de curatare presupune pulverizarea unui jet de spuma in canapele - saltele - fotolii - tapiterii , concomitent cu extractia acestui jet intr-un recipient colector printr-o aspirare puternica, astfel curatarea se va face in profunzime si nu doar la suprafata.

Galerie foto